torsdag 31 juli 2008

Semester på landet!

Har under några dagar befunnit mig på landet utanför Halmstad. Tillsammans med goda vänner bodde vi på en gård. Tuppen väckte oss alldeles för tidigt och myggen åt upp oss men det fanns ju kattungar på gården som gjorde en lite lycklig. Det var svårt att låta bli att stoppa en i fickan när det var dags att åka där ifrån. Det var mycket vi han med på den halländska kusten, sola, bada, klappa djur, shoppa och god mat. Vi började med shopping på Freeport i Kungsbacka som ett litet stopp på vägen. Så när förmodligen alla andra var på stranden gick vi i affärer. Gjorde några fynd till nya köket och även en uppsättning grillbestick. Nu är det bara grill och trädgården som saknas, sen ska det grillas! Efter att ha installerat oss på gården där vi skulle bo(inte helt top of the line, men det fungerade ju), bar det av till Tylösand. Det var ljuvligt att äntligen få BADA!


Dagen efter bar det av till Tylösand igen efter att ha fyllt fikakorgen. Där var det varmt, varmt och väldigt varmt. det enda som var behagligt var att ligga i havet! Efter all bad & sol avslutade vi vår lilla semestertripp med en massa inköp till huset i Ullared! Det är inte svårt att fylla en kundvagn med bara inredningssaker i den lilla butiken :)


Här kommer lite bilder från vår resa. Det var svårt att slita sigt från de fyrbenta små vännerna jag fick på gården. Tupparna klarar jag mig rätt bra utan!



1 kommentar:

Anonym sa...

Välkommen hem!! Vilka små sötnosar. Idag köper J och M hus, ska dit med pappsen senare idag. Vet du några som har semester nästa vecka när andra får börja jobba?? VI! Kram Kram